Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Κλείσε ραντεβού και βρες το ιδανικό σουτιέν!

Κλείσε ραντεβού και βρες το ιδανικό σουτιέν!

635338657770447607Με αφορμή τον εορτασμό των «100 χρόνων σουτιέν», η Triumph ανακοίνωσε την πρόθεσή της να βοηθήσει 100.000 γυναίκες παγκοσμίως να βρουν την τέλεια εφαρμογή.

Δυστυχώς, μέσα από στοιχεία του διαδικτύου ανακαλύπτουμε, ότι πάνω από 3.000.000 αναζητήσεις κάθε μήνα, ψάχνουν απαντήσεις για το νούμερο, την άνεση, την εφαρμογή και τη γκάμα των σουτιέν. Επίσης, το 76% των γυναικών, παραδέχονται ότι φοράνε λάθος νούμερο.

Σπουδαίο στοιχείο είναι, ότι το 73% των γυναικών δηλώνουν ότι όταν το σουτιέν, δεν εφαρμόζει σωστά, επιδρά αρνητικά στην αυτοπεποίθηση τους και στην ψυχολογία τους.

Μία στις τρεις γυναίκες, δεν έχει νιώσει ποτέ την εμπειρία ενός ιδανικού σουτιέν, γιατί δεν ήξερε που να απευθυνθεί, για να μάθει όσα χρειάζονται.

BMU_MWi_WPJAC_TROU04_601H Eszter Szijarto, η επικεφαλής του Brand Marketing της Triumph δηλώνει για την πρωτοβουλία της Triumph “To ‘Stand Up For Fit’ είναι μια σπουδαία αποστολή, που έχει σαν στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν το σωστό τους νούμερο και να καταρρίψουν οποιοδήποτε εμπόδιο στην προσπάθειά τους να βρουν τις σωστές συμβουλές ή να κάνουν το προσωπικό τους fitting.”

“Stand Up For Fit 2014” σημαίνει δέσμευση της Triumph, να σταθεί για ακόμα μια φορά δίπλα στις γυναίκες και να τους λύσει όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν με τα εσώρουχά τους. Μέσα από τις online εφαρμογές, θα βρείτε το style και τα tips που σας ταιριάζουν, ενώ θα μπορέσετε να κλείσετε και να απολαύσετε ένα προσωπικό fitting, με την αμέριστη προσοχή και περιποίηση των ειδικών μας, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Κλείσε το προσωπικό σου fitting 

www.triumph.com/gr/el/9001.html

www.triumph.com/gr/el/9203.html


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.