Αρχική InfoSchool Δημοτικό Κλειστά σήμερα τα σχολεία, λόγω χιονιού, σε διάφορες περιοχές του νομού Σερρών

Κλειστά σήμερα τα σχολεία, λόγω χιονιού, σε διάφορες περιοχές του νομού Σερρών

newego_LARGE_t_1101_54023406Κλειστά θα μείνουν, σήμερα, κατόπιν σχετικής απόφασης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Σερρών, τα δημοτικά σχολεία σε Χαρωπό, Πετρίτσι, Άγγιστρο και Αχλαδοχώρι, καθώς και τα γυμνάσια και λύκεια σε Πετρίτσι και Αχλαδοχώρι, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έπληξε τον δήμο Σιντικής τις τελευταίες ώρες.

Όπως δήλωσε  ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας στις Σέρρες Γιώργος Καραγιαννίδης, εκτός των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά, προβλήματα λόγω του χιονιά αντιμετωπίζει και το επαρχιακό δίκτυο, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών να βρίσκονται από νωρίς το πρωί στους επαρχιακούς δρόμους Σερρών- Λαϊλιά και Βροντούς και στις ορεινές περιοχές του δήμου Βισαλτίας.

Αλάτι ρίχνουν σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους που έχουν πληγεί από το ξαφνικό “κύμα” βαρυχειμωνιάς και οι κατά τόπους δήμοι.Αργά χθες το βράδυ, στα άσπρα “ντύθηκε” και η πόλη των Σερρών, χωρίς όμως να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.