Αρχική Νέα Κλειστά τα σχολεία τον Σεπτέμβριο;

Κλειστά τα σχολεία τον Σεπτέμβριο;

28419816d40ae60c31422272aef28230_XL

Κλειστά, όπως φαίνεται, θα παραμείνουν τα σχολεία από την πρώτη ημέρα έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς, στις 12 Σεπτεμβρίου, αφού τόσο η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας όσο και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας.

«Κόκκινο πανί» για τη ΔΟΕ αποτελεί η πρόσφατη ανακοίνωση για την περικοπή του κινήτρου απόδοσης με αναδρομική ισχύ από 1ης Ιουλίου. Η ΟΛΜΕ, από την πλευρά της, διαμαρτύρεται για την περικοπή του επιδόματος εξομάλυνσης και τις κρατήσεις που από χθες ισχύουν υπέρ ανέργων. Ακόμα αντιδρά στο ότι οι προσλήψεις καθηγητών θα είναι μειωμένες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.