Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Κλείστε ραντεβού για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Δήμο Θέρμης

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Δήμο Θέρμης

medical-check-up-3Με δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις, μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, γλυκοζιωμένης αιμοσφαιρίνης, λιπιδαιμικού προφίλ αλλά και ομιλίες συνεχίζεται ο μήνας πρόληψης στο Δήμο Θέρμης. Την Πέμπτη 13/11, στις 13:30, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Κέντρο Υγείας Θέρμης ο κ. Κων/νος Ντινούλης, Νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα μιλήσει για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ελκών που προκαλούνται από την πίεση. Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο ΚΥΘ την Τετάρτη 19/11 από τις 09:00. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2313 3310800.

Την ίδια μέρα στις 18:30 πάλι στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Θέρμης, ο κ.Χαράλαμπος Ανταχόπουλος, Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος και επίκουρος καθηγητής στο Α.Π.Θ. θα μιλήσει για τα εμβόλια αλλά και το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Τη Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Νοεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Θέρμης θα γίνονται μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και λιπιδαιμικό προφίλ. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ιατρό κα. Βλαχάβα.

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο Κέντρο Υγείας θα γίνονται μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και γλυκοζιωμένης αιμοσφαιρίνης. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στους Ιατρούς κκ. Κελεγκούρη, 2313310833, Ντζιρίδου 2313310832 και Βογιατζή 2313310843.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.