Αρχική Γωνιά του μαθητή Κλείστε ραντεβού για δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση παιδιών

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση παιδιών

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το κέντρο «ΛΟΓΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», προσφέρει για δεύτερη φορά τη δυνατότητα για δωρεάν λογοθεραπευτική και μαθησιακή αξιολόγηση, σε παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών. Οι Λογοθεραπευτικές και Μαθησιακές Αξιολογήσεις, εντάσσονται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κοινωνικών δράσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία.

Ο στόχος της λογοθεραπευτικής αξιολόγησης είναι να εντοπιστούν έγκαιρα πιθανές γλωσσικές, μαθησιακές και γραφοκινητικές δυσκολίες, ώστε να μπορέσουν να αποκατασταθούν έγκαιρα, πριν την εισαγωγή των παιδιών στο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και για την καλύτερη ενσωμάτωσή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Οι συνεδρίες αξιολόγησης θα πραγματοποιούνται από τη λογοθεραπεύτρια κα Φανή Ασλάνη, κάθε Δευτέρα 3.00 μ.μ. – 5.00 μ.μ. στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού στο Πόρτο Ράφτη και αντίστοιχα κάθε Τετάρτη, στο χώρο του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, κατόπιν ραντεβού. Στις συνεδρίες θα αξιολογηθεί αν ο λόγος, η ομιλία και η γραφή των παιδιών, είναι ανάλογη της ηλικίας τους, με γραπτή ενημέρωση των γονέων.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να απευθύνονται, στο Υποκατάστημα του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη, τηλ. 22990 71706, στην αρμόδια υπάλληλο, κα Μάγδα Μαξίδου.

Ο δήμος απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην κα Ασλάνη, για την εθελοντική της προφορά στα παιδιά και τους γονείς τους εκφράζοντας παράλληλα την ευχή «η κίνησή της αυτή, να βρει μιμητές».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.