Αρχική Infokids Υγεία Κλείστε ραντεβού για δωρεάν παιδο-ορθοπεδικές εξετάσεις στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (8-12/6)

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν παιδο-ορθοπεδικές εξετάσεις στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (8-12/6)

child-male-with-doctorΔωρεάν παιδο-ορθοπεδική εξέταση θα μπορούν να κάνουν στα παιδιά τους, όσοι γονείς επικοινωνήσουν για να κλείσουν ραντεβού με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου. Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν κλινική εξέταση των κάτω άκρων για ραιβοϊπποποδία και γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραιβοϊπποποδίας.

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τις 08.00 έως τις 22.00, στο 2106862339 και 2106862397.

H ραιβοϊπποποδία είναι μία κοινή παραμόρφωση του ποδιού κατά την οποία το προσβεβλημένο πόδι παρεκκλίνει προς τα μέσα και κάτω. Εμφανίζεται από τη γέννηση και προσβάλλει σε μεγαλύτερο ποσοστό τα αγόρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.