Αρχική InfoDad Κλείστε ραντεβού για δωρεάν σπιρομέτρηση στο Βύρωνα (5-7/5)

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν σπιρομέτρηση στο Βύρωνα (5-7/5)

spirometrisi_181Δωρεάν σπιρομετρήσεις, πρόκειται να υλοποιηθουν στο Δήμο Βύρωνα, στις 5,6 και 7 Μαΐου, στα ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, Μεταμόρφωσης και Καρέα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρωτοβάθμιας υγείας για όλους τους δημότες.

Η σπιρομέτρηση αποτελεί την απλούστερη και συνάμα την πιο χρήσιμη δοκιμασία ελέγχου της πνευμονικής λειτουργίας. Ο ασθενής αφού εισπνεύσει βαθιά, εκπνέει όσο ταχύτερα μπορεί μέσα σε ένα επιστόμιο το οποίο συνδέεται με ένα σπιρόμετρο. Η συσκευή καταγράφει διάφορες παραμέτρους της ροής του αέρα και των πνευμονικών όγκων.

H εν λόγω εξέταση διαρκεί 10 λεπτά και απαιτεί από τον εξεταζόμενο μια βαθιά αναπνοή και στη συνέχεια εκπνοή με δύναμη. Είναι καλό να την κάνουν όσοι είναι άνω των 40 ετών, όσοι καπνίζουν και όσοι ανησυχούν για τον πνεύμονά τους. Για την εξέτασή τους αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα οι εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν:

* Δευτέρα 5 Μαΐου, ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας, τηλ. για ραντεβού στο: 2107652588

* Τρίτη 6 Μαΐου, ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης, τηλ. για ραντεβού στο: 2107624403

* Τετάρτη 7 Μαΐου, ΚΑΠΗ Καρέα, τηλ. για ραντεβού στο : 2107641702


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.