Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Κλινικά Φροντιστήρια Βρεφικής Διατροφής

Κλινικά Φροντιστήρια Βρεφικής Διατροφής

shutterstock_71844016
Αλήθεια, υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη συμβολή σου στο μεγάλωμα υγιών παιδιών; Υπάρχουν κάποιες «πρωτιές» στην Ελλάδα που η Nestlé εστιάζει την προσοχή της προκειμένου να μεγαλώσουμε μια πιο υγιή γενιά! Νο 1 στον κόσμο σε υπέρβαρα και παχύσαρκα παιδιά, Νο 1 σε γεννήσεις με καισαρική στην Ευρώπη (>47%, όταν ο ΠΟΥ ορίζει ότι κλινικό λόγο έχει το 15%), ενώ 1 στα 3 παιδιά κινδυνεύει να εκδηλώσει κάποιο αλλεργικό νόσημα.
Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι οι πρώτες 1.000 μέρες της ζωής (από την σύλληψη έως και τον 2ο χρόνο ζωής) είναι καθοριστικές για την υγεία του ανθρώπου.
Για αυτό και η Nestlé εστιάζει τις προσπάθειες της στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών Υγείας, ώστε μαζί με τους γονείς να εξασφαλίσουν ένα υγιές ξεκίνημα, εγγύηση για την μακροχρόνια υγεία των παιδιών μας. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσεται και το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Nestlé Start Healthy Stay Healthy, το οποίο απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα.
Σημαντικός πυλώνας του προγράμματός είναι η Ευρωπαϊκή επιστημονική συνάντηση στις 5 Απριλίου 2014 με θέμα «Μητρική και Βρεφική Διατροφή: Οι πρώτες 1.000 ημέρες σε καιρό κρίσης».
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τoν μη κερδοσκοπικό επιστημονικό φορέα Nestlé Nutrition Institute και τη Νεογνολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο υπό τον Επιστημονικό συντονισμό της Καθηγήτριας Παιδιατρικής / Νεογνολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κ. Αριάδνης Μαλαμίτση – Puchner.

Η επιστημονική ημερίδα αφορά μόνο σε παιδιάτρους και σε επαγγελματίες υγείας.
Ομιλητές θα είναι ακαδημαϊκοί και αναγνωρισμένοι επιστήμονες από όλη την Ευρώπη που θα συνδιαλλαγούν με περισσότερα από 150 μέλη της ιατρικής κοινότητας για τα παρακάτω θέματα:

  • Προγραμματισμός του εμβρύου
  • Το ανησυχητικό ζήτημα της αλλεργίας
  • Παιδική παχυσαρκία: Ένα αυξανόμενο πρόβλημα
  • Η επιδημία της καισαρικής τομής
  • Προκλήσεις στα πρόωρα βρέφη

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.