Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Knitting for a Cause: Πλέκουμε για το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Φίλοι του Παιδιού»

Knitting for a Cause: Πλέκουμε για το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Φίλοι του Παιδιού»

Το THEIA Lab είναι το πρώτο Πολιτιστικό Κέντρο Μόδας (http://theialab.wordpress.com/lab-what/ ).  Σκοπός του είναι η διάδοση και διατήρηση παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών που σχετίζονται με το ύφασμα και το ένδυμα. Μέσα από πληθώρα σεμιναρίων, εκθέσεων, διαλέξεων και δράσεων γίνεται μια προσπάθεια εξοικείωσης του ευρύτερυο κοινού με τη μόδα και τα παρασκήνια που την κάνουν εφικτή.

Στo πλαίσιο μιας προσπάθειας για κοινωνική προσφορά -και πάντα στο χειροτεχνικό πνεύμα των δραστηριοτήτων μας-  διοργανώνεται το Knitting for a Cause: μια δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που σκοπό έχει μέσα από τη συνάντηση όσων γνωρίζουν να πλέκουν, να προκύψουν ρούχα και είδη οικιακής χρήσης (π.χ. ζακέτες, κουβέρτες, κούκλες και παντοφλάκια), τα οποία θα προσφερθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Φέτος, ανάμεσα σε πολλά αξιόλογα ιδρύματα, επιλέγουν να υποστηρίξουν τον παιδικό σταθμό του φιλανθρωπικού σωματείου «Φίλοι του Παιδιού» (http://www.filoitoupediou.gr ).

Στη διάρκεια της δράσης θα υπάρχουν διαθέσιμα προς όλους τους εθελοντές νήματα, βελόνες και βελονάκια. Επίσης θα προσφέρονται ροφήματα και γλυκά. Οι εθελοντές πλέκτες και πλέκτριες μπορούν να ενημερώνονται και να δηλώνουν συμμετοχή καλώντας στο 210 3600 449 ή αποστέλλοντας mail στο info@theialab.com.

Πότε: Κυριακή, 25/11/2012 &  02/12/2012, 10:00-20:00

ΤΗΕΙΑ Lab

Θερμοπυλών 59 & Παραμυθίας 2 Κεραμεικός , τηλ. 210 3600 449


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.