Αρχική InfoSchool Λύκειο Κοινωνικό Φροντιστήριο από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Κοινωνικό Φροντιστήριο από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

assets_LARGE_t_420_54093441Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Κοινωνικό Φροντιστήριο» προσφέροντας σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου δωρεάν μαθήματα φροντιστηριακού τύπου σε συνεργασία με αξιόλογους και καταξιωμένους εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Η προσπάθεια επεκτείνεται με απώτερο σκοπό τη δυνατότητα συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσοτέρων μαθητών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η μεταστέγασή του σε κεντρικό σημείο των Αθηνών (Μετρό Πανεπιστήμιο) σε κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες καθώς επίσης και η εξασφάλιση πρόσθετων παροχών.

Τα μαθήματα ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά (210 3245098) ή ηλεκτρονικά (kf.libiaa@gmai.com / koinonikofrontistirioiaa.blogspot.gr).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.