Κοινωνικό Φροντιστήριο για μεταξεταστέους μαθητές στην Αλεξανδρούπολη

homeschoolingΚοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου με ελλιπή παρακολούθηση μαθημάτων ή χαμηλή βαθμολογική επίδοση, θα λειτουργήσει για μια ακόμη χρονιά το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και αφορούν μαθητές και μαθήτριες από οικογένειες που αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες ελέγχονται από τους κοινωνικούς επιστήμονες του Πολυκοινωνικού, που εξετάζουν ασφαλή αντικειμενικά κριτήρια (Ε1, Ε2 , Ε9, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, συνέντευξη και επίσκεψη στο σπίτι).

Η διδασκαλία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Αυγούστου και θα γίνεται σε κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΕΠΑΚΥ, Καρτάλη 2 (δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ), καθημερινά 18.00 – 20.00.

Παράλληλα, το «Πολυκοινωνικό» (Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος), κάνει έκκληση σ’ όσους μαθητές δεν χρειάζονται τα παλιά τους σχολικά βοηθήματα να τα φέρουν στο ΚΕΠΑΚΥ, προκειμένου να δοθούν από Σεπτέμβριο, σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών που τα έχουν απόλυτη ανάγκη