Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Κοινωνικό Φροντιστήριο για μεταξεταστέους μαθητές στην Αλεξανδρούπολη

Κοινωνικό Φροντιστήριο για μεταξεταστέους μαθητές στην Αλεξανδρούπολη

homeschoolingΚοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου με ελλιπή παρακολούθηση μαθημάτων ή χαμηλή βαθμολογική επίδοση, θα λειτουργήσει για μια ακόμη χρονιά το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και αφορούν μαθητές και μαθήτριες από οικογένειες που αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες ελέγχονται από τους κοινωνικούς επιστήμονες του Πολυκοινωνικού, που εξετάζουν ασφαλή αντικειμενικά κριτήρια (Ε1, Ε2 , Ε9, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, συνέντευξη και επίσκεψη στο σπίτι).

Η διδασκαλία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Αυγούστου και θα γίνεται σε κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΕΠΑΚΥ, Καρτάλη 2 (δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ), καθημερινά 18.00 – 20.00.

Παράλληλα, το «Πολυκοινωνικό» (Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος), κάνει έκκληση σ’ όσους μαθητές δεν χρειάζονται τα παλιά τους σχολικά βοηθήματα να τα φέρουν στο ΚΕΠΑΚΥ, προκειμένου να δοθούν από Σεπτέμβριο, σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών που τα έχουν απόλυτη ανάγκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.