Αρχική InfoSchool Λύκειο Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Καισαριανής

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Καισαριανής

getty_rm_photo_of_teen_boy_stressed_at_schoolTη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου προχωρά ο Δήμος Καισαριανής, με στόχο την δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.  Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές - μαθήτριες των Σχολείων της πόλης με αίτηση τους στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου.

Κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων θα είναι η οικογενειακή τους κατάσταση και κοινωνικά κριτήρια. Προτεραιότητα για την ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα δοθεί σε μαθητές με γονείς άνεργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους, σε μονογονεϊκές οικογένειες κλπ.

Τα μαθήματα που διδάσκονται σύμφωνα με το εκπαιδευτικό δυναμικό είναι: Μαθηματικά – Φυσική – Χημεία - Αρχαία – Έκθεση – Λογοτεχνία - Οικονομική Θεωρία – Πληροφορική – Ξένες Γλώσσες.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην δημιουργία ολιγομελών τμημάτων για μαθητές Β’ και Γ’ λυκείου και ανάλογα με την προσφορά των εκπαιδευτικών , θα δημιουργηθούν τμήματα για την Α’ Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου. Τα μαθήματα θα παραδίδονται απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις και υποδομές των σχολείων της πόλης καθώς και στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου «Μ. Κρητικόπουλος» στην αίθουσα «δια βίου Μάθησης» που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Καισαριανής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.