Κοινωνικό Πολυϊατρείο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ – Η “άγνωστη” αγάπη του για παιδιά

Η τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχε ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του δημοσιογράφου και συνεργάτη της από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και σήμερα 19 Απριλίου, παρακίνησαν το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό, να ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στόχος, όλα τα έσοδα να αξιοποιηθούν στο νέο κοινωνικό Πολυϊατρείο του Οργανισμού στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Συνολικά, συγκεντρώθηκε το ποσό των 163.070,47€, που προέκυψε από κλήσεις και sms στο 19810 και καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικά:
• 67.323 κλήσεις στο 19810: 134.646€ (καθαρά)
• 12.558 sms στο 19810: 25.116€ (καθαρά)
• 3.308,47 € καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό σε τραπεζικούς λογαριασμούς και paypal

Κοινωνικό Πολυϊατρείο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του

Το νέο Πολυϊατρείο του Οργανισμού αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, στεγάζεται στην Αγία Παρασκευή, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ». Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.

Η εξομολόγηση της Στάθας Καραϊβάζ: «Από όταν γεννήσαμε το παιδί μας ήμασταν πολύ κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για οτιδήποτε χρειαζόταν”

Την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων στη μνήμη του αδικοχαμένου της συζύγου στήριξε ενεργά και η σύζυγός του, Στάθα, που μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε για την αγάπη και τη στήριξη που έχει δώσει η οικογένεια στα παιδιά που έχουν ανάγκη βοήθεια και συγκεκριμένα με την σχέση που είχαν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με το Χαμόγελο του παιδιού: «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που γνώριζε και δεν γνώριζε. Μέσα από αυτή τη δύναμη που του έδωσε η καριέρα του είχαμε σαν στόχο ζωής όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Μάλιστα πάρα πολλές φορές τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε ωχ βρε νανάκι μου τι θέλεις πάλι σήμερα, με εμένα να του λέω την καλή πράξη της ημέρας δεν την κάναμε. Από όταν γεννήσαμε το παιδί μας ήμασταν πολύ κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για οτιδήποτε χρειαζόταν» ανέφερε με συγκίνηση.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γιατί σεβαστήκατε την μνήμη του και δώσατε αυτό που πραγματικά ήταν ο Γιώργος. Γιατί ως σύζυγός του, ως σύντροφός του, ως φίλη του, είμαι φίλη με το Γιώργο 34 χρόνια και 31 χρόνια ζευγάρι, έχω να πω ότι ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Πρέπει να ολοκληρωθεί το πολυϊατρείο. Εμάς η ζωή μας έμεινε κάπως στη μέση, ας μην μείνει και αυτό»