Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Κόλαση και Παράδεισος –Το Πάσχα του Καραγκιόζη» στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. (12/4)

«Κόλαση και Παράδεισος –Το Πάσχα του Καραγκιόζη» στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. (12/4)

φωτογραφία (52)Το θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση σε συνεργασία με το unplugged studio, συνεχίζει μία σειρά παραστάσεων και για το μήνα Απρίλιο, που θα κορυφωθούν το Μάιο του 2014. Κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα, στην μικρή αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ., ο Καραγκιόζης με τη συνοδεία ορχήστρας λαϊκών οργάνων και με τη συμμετοχή διαφόρων τραγουδιστών υπόσχεται να ψυχαγωγεί, με νέο κάθε φορά έργο, μικρούς και μεγάλους με τις ξεκαρδιστικές ατάκες του.

Περίληψη του έργου «Κόλαση και Παράδεισος – Το Πάσχα του Καραγκιόζη»,(12/4) :

«Έρχεται το Πάσχα κι ο ΜπαρμπαΓιώργος φέρνει στον Καραγκιόζη ένα αρνί, για να ψήσουν και να φάνε. Ο Καραγκιόζης καλεί και την παρέα του, για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Όμως με την πείνα που έχει ο Καραγκιόζης τρώει μόνος του όλο το αρνί και από το πολύ φαΐ πεθαίνει. Οι φίλοι του τον κλαίνε. Ο Καραγκιόζης ξυπνάει ανάμεσα σε δυο πόρτες. Στην πόρτα της κολάσεως και στην πόρτα του παράδεισου. Ποια πόρτα θα περάσει;».

Τοποθεσία: Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. , Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη.
Ημερομηνία: Κάθε  Σάββατο, στις 6:00 το απόγευμα, νέο έργο.
Διάρκεια: 1 ώρα.
Πληροφορίες: 6977.179.680, info@unplugged-studio.com.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€.
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.