Αρχική Fun Time Κολάζ με θαλασσινή αύρα

Κολάζ με θαλασσινή αύρα

kids-crafts-seashore-collage-1 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την παραλία με τα παιδιά εκτός από το να απολαύσετε τις βουτιές στα καταγάλανα νερά, να φτιάξετε πυργάκια στην άμμο και να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σα, αξίζει να κάνετε μια βόλτα τριγύρω για να μαζέψετε κοχύλια και βότσαλα. Μην απογοητευτείτε εάν δεν βρείτε ακέραια τα κοχύλια καθώς και με τα θραύσματα που θα συγκεντρώσετε μπορείτε να φτιάξετε ένα καλοκαιρινό κολάζ που θα σας θυμίζει τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Πώς όμως θα το φτιάξετε; Αφού συγκεντρώσετε τα κοχύλια, θα ξεπλύνετε καλά και θα τα αφήσετε να στεγνώσουν. Εν συνεχεία σε ένα μεγάλο χαρτόνι θα ζωγραφίσετε τα σχέδια που επιθυμείτε και διάσπαρτα πάνω στο χαρτόνι θα κολλήσετε τα βότσαλα και τα κοχύλια που μαζέψατε!

kids-crafts-seashore-collage


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.