Η κομπόστα [2] είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για ένα δροσερό επιδόρπιο στο ψυγείο σας. Ξεχάστε τις κλασικές συνταγές με μήλο και ροδάκινο και δοκιμάστε τις φράουλες. [3] Μια απίθανη γεύση για να συνοδεύσετε το γιαούρτι [4], τις κρέπες [5] και γιατί όχι το παγωτό σας.
Υλικά:
1 κιλό φράουλες
100 γρ. ζάχαρη
χυμός από 2 λεμόνια
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Κόβουμε τις φράουλες στα δύο, τις βάζουμε σε μπολ και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Τις βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Η κομπόστα μας είναι έτοιμη!
Διαβάστε επίσης:
Λαζάνια φούρνου με λαχανικά [6]