Κονφετί Σαλάτα… για χαρούμενες Αποκριές!

 Χθές ο Άκης, την ώρα του δείπνου και ενώ ήμασταν όλοι στο τραπέζι έτοιμοι να ξεκινήσουμε το φαγητό, έκανε το απροσδόκητο! Αφού πήρε το μουτράκι του το γνώριμο ύφος της πονηριάς, κοίταξε κρυφογελώντας τριγύρω του και έριξε πολύχρωμο κονφετί στα φαγητά! Αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ και αφού περάσαμε κάμποση ώρα προσπαθώντας να βγάλουμε το κονφετί από τα φαγητά, “γεννήθηκε” και η ιδέα της κονφετί σαλάτας!

Παιδιά… ελάτε  μαζί να φτιάξουμε κονφετί, να τα ρίξουμε στη σαλάτα μας και μετά να τα φάμε! Ήρθαν οι Απόκριες να ρίξουν χρώμα και χαρά στη ζωή μας! Ελάτε να παίξουμε χαρτοπόλεμο!

Συστατικά
1 γυάλινο βαζάκι καλαμπόκι βιολογικής προέλευσης, στραγγισμένο
1/2  γυάλινο βάζο μαύρες ή πράσινες ελιές βιολογικής καλλιέργειας, στραγγισμένες και κομμένες σε ροδέλες
1 / 2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
1 / 2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη κόκκινη πιπέρια
4 ραπανάκια, κομμένα σε φέτες

Για το ντρέσινγκ

6-7 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα (όχι πικάντικη)

1 λεμόνι (χυμός)

αλάτι

Εκτέλεση
Σε ένα  μπολ, ανακατεύετε το καλαμπόκι, ελιές, πιπεριές και ραπανάκια. Στο multi χτυπήστε για λίγα λεπτά όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε τη σάλτσα στη σαλάτας και ανακινήστε το μπολ. Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.