Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Κοντά στο "Νου... και γνώση". Δείτε το πρόγραμμα των εργαστηρίων

Κοντά στο "Νου... και γνώση". Δείτε το πρόγραμμα των εργαστηρίων

background-with-school- (5)

Εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις διοργανώνει το βιβλιοπωλείο «Νους & Γνώση», στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων.

ΕΤΗΣΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Κάθε Τετάρτη, από 16 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιείται εργαστήρι κατασκευών για ενήλικες, στις 10-12 π.μ. (Έναρξη με DECOUPAGE)
Μηνιαία συνδρομή 25 ευρώ/ άτομο.
Εκπαιδεύτριες: Κατερίνα Βαλσαμίδου - Μαρία Γενιτζέ.
ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10, στις 19:00, «Εδώ παίζουμε». Πρόκειται για ψυχοκοινωνικά παιχνίδια για παιδιά του Δημοτικού, που έχουν στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και γενικά να μάθουν να λειτουργούν σαν ομάδα. Παιχνίδια ρόλων, λόγου καθώς και άλλα θα συνθέτουν το σκηνικό, στο οποίο τα παιδιά θα περνούν ευχάριστα και θα συζητούν για τις εμπειρίες τους.
Ψυχολόγοι : Μελίνα Γεωργιάδου - Νίκη Δεδούση.

ΠΕΜΠΤΗ 17/10, στις 20:00, «Λέσχη Ανάγνωσης ενηλίκων».
Μελέτη και συζήτηση ενηλίκων με αφορμή ένα βιβλίο ή τη γνωριμία του έργου ενός συγγραφέα, κάθε φορά. Ενημέρωση ενηλίκων για καθετί καινούριο στο χώρο του βιβλίου, καθώς και ανταλλαγή αναγνωστικών εμπειριών.
Συντονιστής: Σωτήρης Γάκος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10, στις 20:00, «Νους & Γνώση» & friends. Πρόκειται για θεματικές βραδιές, στις οποίες θα φιλοξενούνται ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, λογοθεραπευτές καθώς και άλλοι αρμόδιοι, για θέματα που αφορούν στους ενήλικες και στα παιδιά.
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10, στις 16:00, 1. Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης «νοβελίστες – βιβλιοφάγοι» .
Συνάντηση με τους μικρούς φίλους της παιδικής λέσχης ανάγνωσης, προσκαλώντας στην συντροφιά τους και άλλα παιδιά που είναι λάτρεις του βιβλίου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10, στις 17:00, 2. Γνωρίζω ένα επάγγελμα. Πληροφορίες και συμβουλές για εφήβους γυμνασίου και λυκείου. Σε κάθε συνάντηση θα παρέχεται συμβουλευτική ενημέρωση για έναν επαγγελματικό κλάδο.
ΚΥΡΙΑΚH 20/10, Δράση

Επισκέψεις σε μνημεία και μουσεία της πόλης ή σε κάποιο θέατρο για την παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης. Εκδρομές και επισκέψεις με τα παιδιά της παιδικής λέσχης ανάγνωσης με αφορμή τη θεματική του βιβλίου που συζητήθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μαζί τους.
ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ
Κάθε Δευτέρα από 14/10, στις 10-12 π.μ. για τους ενήλικες.
Συνδρομή 60 ευρώ/ άτομο.
Εκπαιδεύτρια : Φαίη Τσουρμά.
Βιβλιοπωλείο «Νους & Γνώση»
Πληροφορίες – εγγραφές : τηλ. 2310. 907 422
e-mail: nousgnosi@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.