Αρχική InfoMommy Νέα Κοπή πίτας για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας

Κοπή πίτας για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ_MAKE-A-WISH_1
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Κοπή της Πίτας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλά-δος), στο χώρο του «Ελαιών-loft», που φιλοξένησε αφιλοκερδώς την εκδήλωση. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση γονείς παιδιών της Ευχής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι γιατροί Στέλιος Γραφάκος, Βασίλης Παπαδάκηςκαι Αντώνης Καττάμης,η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου Antenna, Κατερίνα Γκαγκάκη, η Marketing Manager
της  Εταιρείας Παπαδοπούλου, Βάσω Ρασσιά,εκπρόσωποι εταιρειών και χορηγών του Οργανισμού, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός εθελοντών.

Η βραδιά άνοιξε με την ομιλία της μητέρας του Γιάννη, 10 ετών, που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δεντρόσπιτο και την απευθείας σύνδεση μέσω Skype με τον Στέλιο, 8 ετών, που ευχήθηκε να κολυμπήσει με δελφίνια. Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε απονομή βραβείων σε εθελοντές του Οργανισμού για την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς επίσης και σε εταιρείες-χορηγούς, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επιτρέποντας τη συνέχιση του έργου του με αξιοπρέπεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.