Αρχική Νέα Κοριτσάκι τριών ετών αναστήθηκε την ώρα της κηδείας του - Δείτε το video

Κοριτσάκι τριών ετών αναστήθηκε την ώρα της κηδείας του - Δείτε το video

75713Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η παραπάνω φράση συνοψίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο το απίστευτο περισταστικό της νεκρανάστασης ενός τρίχρονου κοριτσιού από τις Φιλιππίνες. Ενώ οι συγγενείς είχαν συγκεντρωθεί στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία, το κοριτσάκι άρχισε να κουνάει το κεφάλι του.

Επικράτησε αναταραχή στην εκκλησία και μια συγγενής άρχισε να καταγράφει το συμβάν. Ο τρομοκρατημένος πατέρας πήρε το κορίτσι στην αγκαλιά του, του έδωσε λίγο νερό και το πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, λίγες ώρες νωρίτερα οι ίδιοι γιατροί είχαν διαπιστώσει τον "θάνατό" της μετά από αρκετές μέρες που ταλαιπωρούνταν από πυρετό.

Εν τέλει μετά από λίγες ώρες το κοριτσάκι κατέληξε στο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο με την στιγμής της νεκρανάστασης:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.