Αρχική InfoDad Κοριτσάκι ζητάει ρεπό από την Google για τον μπαμπά του!

Κοριτσάκι ζητάει ρεπό από την Google για τον μπαμπά του!

o-GOOGLE-LETTER-570Το γύρο του κόσμου κάνει το γράμμα ενός μικρού κοριτσιού προς την Google. Ο πατέρας της Katie εργάζεται στην αμερικανική εταιρεία, η οποία έλαβε την επιστολή της μικρής με την παράκληση να δώσει στον μπαμπά της ρεπό για να γιορτάσουν παρέα τα γενέθλια του.

"Αγαπητέ εργαζόμενε στη Google,

Μπορείς σε παρακαλώ να με διαβεβαιώσεις ότι όταν ο μπαμπάς μου πάει στη δουλειά θα πάρει ρεπό; Όμως, να το πάρει την Τετάρτη. Επειδή παίρνει μόνο ένα ρεπό το Σάββατο.
ΥΓ. Είναι τα γενέθλια του μπαμπά.
ΥΓ2. Είναι καλοκαίρι, ξέρεις".

o-GOOGLE-LETTER-570 (1)Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η εταιρεία-κολοσσός απάντησε στο αίτημα της χαριτωμένης μικρής με την παρακάτω επιστολή:

"Σε ευχαριστούμε για το σημείωμα και το αίτημά σου.

Ο πατέρας σου εργάζεται σκληρά σχεδιάζοντας πολλά όμορφα και ευχάριστα πράγματα για την Google και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του, και αναγνωρίζοντας τη σημασία να παίρνει κάποιες Τετάρτες ρεπό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, του δίνουμε όλη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για διακοπές.

Καλή διασκέδαση!"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.