Αρχική InfoBaby Τοκετός «Κορίτσια γεννάω»: Κλείστε θέση στη τρίτη συνάντηση για μέλλουσες και νέες μητέρες στο Public Συντάγματος (1/4)

«Κορίτσια γεννάω»: Κλείστε θέση στη τρίτη συνάντηση για μέλλουσες και νέες μητέρες στο Public Συντάγματος (1/4)

KORITSIA-THA-GINO-MANAΤα Public σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωα παρουσιάζουν τον πρώτο κύκλο συναντήσεων για μέλλουσες και νέες μαμάδες.

Στην τρίτη συνάντηση, την Τρίτη 1η Απριλίου στις 12:00 στο χώρο εκδηλώσεων στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, συζητάμε με τη συγγραφέα, Χ. Κοπανά, με αφορμή το βιβλίο της «Κορίτσια, θα γίνω  μάνα!» για μια από τις πιο δύσκολες αλλά και θεϊκές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας, τον τοκετό. Αν η λέξη «πανικός» είναι η πρώτη που σας έρχεται όταν σκέφτεστε τον τοκετό, τότε είστε στη σωστή συνάντηση!

Μαζί της θα είναι  ο Απόστολος Πατρίκιος, μαιευτήρας – γυναικολόγος και η Ελίνα Ζαμπούνη, βοηθός μητρότητας.

Να είστε όλες εκεί!

Κρατήστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο http://blog.public.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.