Αρχική Νέα Kώστας Γιαννόπουλος: Την παραδειγματική τιμωρία των παιδόφιλων ζητάει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Kώστας Γιαννόπουλος: Την παραδειγματική τιμωρία των παιδόφιλων ζητάει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Με αφορμή τη δικαστική διερεύνηση υπόθεσης διαδικτυακής παρενόχλησης σε βάρος 14χρονης, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των παιδόφιλων.

Όπως επισημαίνει, από το 2003 ως το 2014 εξιχνιάστηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 7.500 υποθέσεις, για τις οποίες κατηγορήθηκαν 832 άτομα και συνελήφθησαν 274, ενώ για τους υπόλοιπους σχηματίστηκε δικογραφία. Από αυτούς προφυλακίστηκαν μόνο 42 και έμειναν στη φυλακή μόλις 13 άτομα.

«Τα παιδιά είναι ευάλωτα και πέφτουν θύματα παρενόχλησης. Την ίδια ώρα κάποιοι παιδόφιλοι βρίσκονται ελεύθεροι μεταξύ μας εξασφαλίζοντας ένα καλό δικηγόρο ή το γεγονός ότι έχουν χρήματα», παρατηρεί ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των παιδεραστών με προφυλάκιση και δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, καθώς και τη δημιουργία λίστας παιδοφίλων-παιδεραστών, στα πρότυπα άλλων χωρών, όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.