Αρχική Famous Parents Κώστας Βούτσας - Αλίκη Κατσαβού: Επιστροφή στο σπίτι με το νεογέννητο Φοίβο

Κώστας Βούτσας - Αλίκη Κατσαβού: Επιστροφή στο σπίτι με το νεογέννητο Φοίβο

Το ευτυχές ζεύγος, Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Κατσαβού, επέστρεψαν σήμερα σπίτι τους αγκαλιά με το πολυτιμότερο άνθρωπο της ζωής τους, το νεογέννητο μωράκι τους. Πριν από λίγη ώρα, το ζευγάρι των ηθοποιών με το νεογέννητο Φοίβο βγήκαν από το μαιευτήριο Ιασώ.

kostas_h_645_450

Σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά συνεργεία ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε: “Τα παιδιά είναι χαρά. Αλλάζουν πάντα τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο.”, είπε και συμπλήρωσε: “Ο Φοίβος μου έδωσε 20 χρόνια ζωής γιατί τόσο χρειάζεσαι για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Εγώ σκέφτομαι να κάνω ένα ακόμη παιδί για να πάρω ακόμη 40 χρόνια ζωής”.

Τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

Αυτή είναι η φωτογραφία του νεογέννητου λίγα λεπτά μετά τον τοκετό:

Βουτσάς Jr!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.