Αρχική Νέα Κουκλοθέατρο και πολλές μουσικές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο Ελ. Βενιζέλος (22/1)

Κουκλοθέατρο και πολλές μουσικές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο Ελ. Βενιζέλος (22/1)

Μία από τις πιο δυναμικές μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη, μεταμορφώνει τo Αεροδρόμιο της Αθήνας σε ένα «Μουσικό Χωριό» μέσα από μία πανδαισία ήχων και εικόνων!

Το Μουσικό Χωριό δημιουργήθηκε το 2006 στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου πάνω σε ένα πρότυπο μοντέλο καλλιτεχνικής συμβίωσης, που εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι και σήμερα καινοτόμο θεσμό σε διεθνές επίπεδο. Στη δεκαετή πορεία του μετράει 24 μουσικά εργαστήρια, masterclasses και residencies συμβιωτικής δράσης, καθώς και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς φορείς πολιτισμού, όπως τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, την ΕΡΤ, τις εκδόσεις Μεταίχμιο κ.α.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 12:00-13:40 αντιπροσωπευτικές ομάδες καλλιτεχνών του Μουσικού Χωριού θα βρίσκονται στο χώρο του αεροδρομίου (Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης) για να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο της καλλιτεχνικής συνεργασίας.

Παράσταση Κουκλοθεάτρου με την Ελένη Βογιατζίδου (12:00 – 12:20)

Το πρόγραμμα ανοίγει η Ελένη Βογιατζίδου με την παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου «Ice Dream» που περιγράφει μια καθημερινότητα όπου οι επιθυμίες μας ενώ φαίνονται απλές, τελικά δεν είναι.

Σενάριο – Κατασκευές – Εμψύχωση: Ελένη Βογιατζίδου, Αλέξανδρος Σεϊταρίδης
Σκηνοθετική επιμέλεια – Κατασκευές: Στάθης Μαρκόπουλος, Ελένη Βογιατζίδου

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.