Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Κούνα τη μέση σου...με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι!

Κούνα τη μέση σου...με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι!

woman-hula-hoop-450Θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά που "φορτώθηκες" το καλοκαίρι και να σφίξεις και λίγο την χαλαρή κοιλίτσα αλλά δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα για να επισκεφθείς το γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι καθώς το χούλα χουπ μπορεί να σου προσφέρει όλα αυτά που επιθυμείς χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερο κόπο. Ναι, ναι το χούλα χουπ που έχουν ως παιχνίδι τα παιδιά είναι ένα είδος γυμναστικής που εμπιστεύονται διάσημες κυρίες όπως η Μπιγιονσέ για να διατηρήσουν τους κοιλιακούς μυς τους σκληρούς σαν πέτρα.

Mε τη συγκεκριμμένη δραστηριότητα θα δείτε ότι ότι οι περιττοί πόντοι γύρω από τον κορμό θα μειωθούν. Επιπλέον, θα τονωθούν οι μύς της κοιλιάς και της λεκάνης, θα βελτιωθεί η ισορροπία και κατ΄επέκταση η στάση του σώματός σας και θα ενεργοποιηθεί η καύση των θερμίδων.

Το μυστικό επιτυχίας της συγκεκριμμένης άσκησης κρύβεται στο ότι πρέπει να κουνάς  μόνο τη μέση διατηρώντας το υπόλοιπο σώμα σταθερό!

WomanHulaHooping-r


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.