Αρχική InfoSchool Δημοτικό Κοζάνη: Δασκάλα πέταξε μπροστά στα παιδιά το φαγητό «ατίθασου» μαθητή για να συμμορφωθεί επειδή έκανε το ίδιο σε συμμαθητή του!

Κοζάνη: Δασκάλα πέταξε μπροστά στα παιδιά το φαγητό «ατίθασου» μαθητή για να συμμορφωθεί επειδή έκανε το ίδιο σε συμμαθητή του!

86736DE4C1395B7981CA796DE72269F3Ένα ακόμη περιστατικό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καταγγέλεται πως σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο δημοτικό σχολείο της Γαλατινής, σύμφωνα με το kozanimedia.gr. Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία γονέα μαθητή, η οποία έχει γίνει επισήμως στη διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, δασκάλα που υπηρετεί στο εν λόγω σχολείο φέρεται να πέταξε στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον παραδειγματίσει, καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να είχε κάνει το ίδιο με τοστ άλλου συμμαθητή του!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το εν λόγω περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, Πανελλήνια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού! Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννης Γκαμπούρας, επιβεβαίωσε την καταγγελία, σημειώνοντας πως ο ίδιος έχει δώσει άμεσα τη εντολή για διερεύνηση της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως συνεβησαν όλα τα παραπάνω.

Σύμφωνα με τον παππού του μαθητή, Κωνσταντίνο Ζήσο, η δασκάλα έβαλε όλα τα παιδιά να βγάλουν μέσα από την τσάντα και να πατήσουν το κολατσιό του μαθητή της Γ΄ Τάξης! Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει έξαλλος με τη συμπεριφορά της δασκάλας, σημειώνοντας πως η οικογένεια επιφυλάσσεται να καταθέσει ακόμη και μήνυση, την ερχόμενη Πέμπτη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.