Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Κοζάνη: Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ»

Κοζάνη: Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ»

kids-playing-creekΟ Δήμος Κοζάνης, ανακοινώνει πως όπως κάθε χρόνο, 50 παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών, θα σταλούν στις Παιδικές Κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ», της Στέγης Παιδιού «Ο Άγιος Στυλιανός».

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 12.00 π.μ., να προσέλθουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, ισόγειο, γραφείο 16) για να υποβάλλουν αίτηση προσκομίζοντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ηλικία του παιδιού (χορηγείται από την υπηρεσία)

2. Εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου οικονομικού έτους

3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

4. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογεονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.) (χορηγείται από την υπηρεσία)

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θα κάνει την επιλογή των παιδιών βάση κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων, δίνοντας προτεραιότητα στις οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά που θα επιλεγούν έχουν ως εξής:

Από 14 έως 24 Ιουλίου, για κορίτσια ηλικίας 12 έως 17 ετών

Από 24 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου για αγόρια ηλικίας 12 έως 17 ετών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2461351117.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.