Αρχική InfoSchool Δημοτικό Κοζάνη: O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι γονείς των μαθητών διαψεύδουν το περιστατικό με το κουλούρι

Κοζάνη: O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι γονείς των μαθητών διαψεύδουν το περιστατικό με το κουλούρι

86736DE4C1395B7981CA796DE72269F3Με χθεσινή του απόφαση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι γονείς των μαθητών της Γ’ Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής, διαψεύδουν τα λεγόμενα του παππού του μαθητή σχετικά με το περιστατικό που προέκυψε αναφορικά με το κουλούρι, σύμφωνα με δημοσίευμα του kozan.gr.

Στην απόφαση αναφέρονται τα παρακάτω:

“Μετά από γενική Συνέλευση που είχε σήμερα ο Σύλλογος μας μαζί με τους γονείς των μαθητών της Γ’ Δημοτικού και αφού συζητήθηκε εκτενώς το περιστατικό της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015,
διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες του παππού ... που έχουν κατακλύσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις και να σπιλώνονται άδικα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και κυρίως το σχολείο μας. Για το λόγο αυτό είμαστε στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής να καταθέσουμε τα αληθή περιστατικά. Επιθυμία μας είναι να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.