Κρεμάστε κάδρα χωρίς καρφιά και μεταμορφώστε τους τοίχους σε 6 βήματα!

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να κρεμάσουμε έναν πίνακα… από το να βρούμε το σωστό καρφί μέχρι να ανησυχούμε για τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσουμε στον τοίχο μας. Η νέα γκάμα προϊόντων CommandTM Ταινίες & Γαντζάκια για κάδρα σας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με τη διακόσμησή σας, χωρίς να σας απασχολούν τυχόν ζημιές στους τοίχους.

Command_Grey Room_Picture Hanging_close upΠώς να τα χρησιμοποιήσετε

Οι ταινίες αυτές είναι πολύ εύκολες στη χρήση. Απλά ενώστε τες μέχρι να ακούσετε το «κλικ», εφαρμόστε τες στην κορνίζα σας και τοποθετήστε την κορνίζα στον τοίχο. Οι κολλητικές ταινίες προσαρμόζονται εύκολα σε ξύλο, πλακάκι, μέταλλο και βαμμένους τοίχους, δίνοντάς σας την ευελιξία να κρεμάσετε κορνίζες σχεδόν όπου επιθυμείτε. Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε διακόσμηση στο μέλλον, οι Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα CommandTM αφαιρούνται πανεύκολα. Απλά ξεκρεμάστε την κορνίζα από τον τοίχο και τραβήξτε προς τα κάτω την ταινία μέχρι να αποκολληθεί εντελώς. Δεν θα αφήσει τρύπες, δεν θα κάνει ζημιές και δεν θα σας χαλάσει η διάθεση!

Hang it up

Take it DownΈνα κλικ – κλειδώνει την κορνίζα στη θέση της!

Το μοναδικό προϊόν της κατηγορίας του που περιλαμβάνει την τεχνολογία Dual Lock, πατέντα της 3Μ. Ένα και μόνο κλικ σημαίνει ότι η κορνίζα σας είναι ασφαλώς τοποθετημένη και θα παραμείνει εκεί για όσο επιθυμείτε. Οι Ταινίες μπορούν να συγκρατήσουν κορνίζες έως και 7,2 κιλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr