Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Κρεμάστε τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια στις κορνίζες σας!

Κρεμάστε τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια στις κορνίζες σας!

shabby-chic-altered-picture-frame-dangly-earring-jewelry-display-holder-1Σας έχει συμβεί κι εσάς να έχετε τόσα πολλά κοσμήματα καταχωνιασμένα μέσα σε κουτιά και συρτάρια, ώστε να ξεχνάτε να τα φορέσετε και να κάνετε τη διαφορά στην εμφάνισή σας;

Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε βήμα-βήμα μια κορνίζα σε ένα πλαίσιο όπου θα μπορείτε να κρεμάσετε τα πιο αγαπημένα σας αξεσουάρ!

frame-ruler-pliers_300Συγκεντρώστε όλα τα υλικά:

Μια κορνίζα χωρίς το πίσω μέρος στήριξης και το τζάμι, λεπτό ατσαλόσυρμα, μικρά στρογγυλά γαντζάκια, πένσα και χάρακα.

frame-pliers_300Μετρήστε την απόσταση που επιθυμείτε ανάμεσα στα σύρματα και βιδώστε τα γαντζάκια στο επάνω και στο κάτω μέρος. Χρησιμοποιώντας την πένσα, τεντώστε το σύρμα και περιστρέψτε το γύρω από τα άγκιστρα.

frame-jewelry_300Κρεμάστε τα σκουλαρίκια σας από τα σύρματα. Μπορείτε είτε να κρεμάσετε την κορνίζα στον τοίχο, είτε να την τοποθετήσετε πάνω σε κάποιο έπιπλο.

jewelry-holder_300


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.