Αρχική Νέα Κρήτη: 10 χρόνια κάθειρξη στη μάνα που έκανε τα στραβά μάτια όταν ο σύντροφός της κακοποίησε βάναυσα τον 5χρονο γιο της

Κρήτη: 10 χρόνια κάθειρξη στη μάνα που έκανε τα στραβά μάτια όταν ο σύντροφός της κακοποίησε βάναυσα τον 5χρονο γιο της

Το μικτό ορκωτό δικαστήριο Ηρακλείου επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών με την έφεση χωρίς αναστέλλουσα δύναμη σε Ρουμάνα για την κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης έκθεσης σε βάρος του 5χρονου γιου της.

Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2005. Ο Έλληνας σύντροφος της κακοποίησε σεξουαλικά και σωματικά το 5χρονο αγόρι και η μητέρα αμέλησε να το πάει άμεσα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ενώ άφησε να περάσουν 9 ώρες.

Το παιδί διακομίστηκε σε μη αναστρέψιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Έφερε εκτεταμένη γενική εγκεφαλική αιμορραγία ενώ δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του έκανε εμετό και του έφευγαν κόπρανα.

Το δικαστήριο, χθες Τρίτη, αφορούσε μόνο την περίπτωση της μάνας η οποία είναι φυγόδικη και πλέον θα αναζητηθεί για να εκτίσει την ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο.

Ο Έλληνας σύντροφος της έχει καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Χανίων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter