Αρχική InfoMommy Νέα Κρήτη: Αναβιώνει η τραγωδία με το 8χρονο αγόρι που σκοτώθηκε στο φρεάτιο

Κρήτη: Αναβιώνει η τραγωδία με το 8χρονο αγόρι που σκοτώθηκε στο φρεάτιο

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com175171kristian_518_382_s.jpgΣτις δικαστικές αίθουσες φθάνει η τραγωδία με το θάνατο του 8χρονου Κριστιάν, το Φεβρουάριο του 2011, όταν το αγόρι που ζούσε στην Αγία Τριάδα, στο Ηράκλειο, πάνω στο παιχνίδι, δεν είδε ένα ανοιχτό φρεάτιο και έπεσε μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Cretalive.gr o 8χρονος Κριστιάν, παιδί μεταναστών από την Αλβανία, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έτρεξε να πιάσει την μπάλα που του ξέφυγε και έπεσε μέσα στο πηγάδι που είχε νερό ύψους τριών μέτρων.

Την Πέμπτη παραπέμπονται στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου τέσσερις Ηρακλειώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η εμπλοκή τους στην τραγωδία συνίσταται σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο ότι αν και συνιδιοκτήτες της οικοδομής στον ακάλυπτο χώρο της οποίας ήταν το φρεάτιο-πηγάδι, δεν είχαν λάβει τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα για την αποτροπή του κινδύνου πτώσης σε αυτό, όπως συνέβη στην περίπτωση του 8χρονου για τον οποίο έγινε «υγρός τάφος».

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com243150xespao.blogspot.com-freatio1_582_382_s.jpg

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις Ηρακλειώτες αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με το φρεάτιο, υποστηρίζοντας ότι το πηγάδι βρίσκεται εκτός της περιτοίχισης της οικοδομής και μάλιστα κατά τους ισχυρισμούς τους έχουν στη διάθεσή τους αποδεικτικά στοιχεία. Αν πράγματι αποδειχθεί ότι το φρεάτιο δεν βρίσκεται σε χώρο συνιδιοκτησίας των τεσσάρων, τότε ανακύπτει ζήτημα σε ποιον ανήκει και ποιος ήταν υπεύθυνος για την περίφραξη του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.