Αρχική InfoTeens Νέα Κρήτη: Ένοχοι οι γονείς που κλείδωσαν τα κορίτσια τους έξω από το σπίτι

Κρήτη: Ένοχοι οι γονείς που κλείδωσαν τα κορίτσια τους έξω από το σπίτι

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com244096goneis2_561_382_s.jpgΤην ενοχή των δύο γονέων από τη Μεσαρά που κλείδωσαν έξω από το σπίτι τα κορίτσια τους, η μία εκ των οποίων ανήλικη, επειδή ήθελαν να ξενυχτάνε, αποφάσισε το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο, επιβάλλοντας σε κάθε έναν από τους δύο γονείς ποινή φυλάκισης 10 μηνών.  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Cretapost.gr η ποινή της μητέρας είχε ανασταλτικό χαρακτήρα, όχι όμως και του πατέρα ο οποίος άσκησε έφεση. Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία , τα ενδοοικογενειακά προβλήματα ήταν οξυμένα και αποτελούσαν καθημερινότητα στην οικογένεια, με τις προστριβές μεταξύ των δύο κοριτσιών, 16 και 19 ετών αντίστοιχα με τους γονείς τους να είναι συνεχείς.

Οι κοπέλες ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι η συμπεριφορά του πατέρα τους είναι άσχημη απέναντί τους και επισήμαναν ότι η κλειδαριά του σπιτιού άλλαξε πρωινή ώρα και όχι βραδινή. Η μικρότερη αδελφή διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι επιστρέφοντας από το σχολείο της και όχι από νυχτερινή διασκέδαση.

Μάλιστα, για να μπορέσει να περάσει στο εσωτερικό του σπιτιού, επιχείρησε να σπάσει το παράθυρο με αποτέλεσμα να τραυματίσει τα χέρια της. Από την πλευρά τους οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι η κλειδαριά άλλαξε γιατί ήταν χαλασμένη και όχι επειδή ήθελαν να διώξουν τις κόρες τους από το σπίτι.

Όλοι τους πάντως άφησαν με τις καταθέσεις τους ενώπιον του δικαστηρίου να διαφανεί ότι η κατάσταση στο σπίτι ήταν τεταμένη. Ο ίδιος ο πατέρας είπε στο δικαστήριο ότι τα παιδιά του δεν τον ήθελαν και γι’ αυτό είχε υποχρεωθεί να φύγει για λίγους μήνες. Με την επιστροφή του ωστόσο, η κατάσταση εντάθηκε και πάλι. Ενδιαφέρον είχαν τα όσα δήλωσε η μητέρα, η οποία άφησε να εννοηθεί ότι τα προβλήματα στο σπίτι οφείλονταν στο ότι τα κορίτσια ήταν ζωηρά και ανυπάκουα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.