Αρχική InfoTeens Sports Κρήτη: Η Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή τίμησε τον χρυσό πρωταθλητή της κολύμβησης Αριστοτέλη Σαμπροβαλάκη

Κρήτη: Η Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή τίμησε τον χρυσό πρωταθλητή της κολύμβησης Αριστοτέλη Σαμπροβαλάκη

87a163a6b5064f0b03b5310cf435d694_LTο «χρυσό» πρωταθλητή Ελλάδος στα 50 μέτρα κολύμβησης τον Αριστοτέλη Σαμπροβαλάκη μαθητή του 3ου Λυκείου Ηρακλείου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τίμησε η Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου παρουσία της Αντιδημάρχου παιδείας κ.Μαρίας Καναβάκη.

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Βλαχάκης και τα μέλη της εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και την επιτυχία του αθλητή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κολύμβησης

«Η θέληση, η αγωνιστικότητα και ιδιαίτερα η ελπίδα, αυτή που «φωτίζει το Αύριο με το Σήμερα» αποτελούν μάθημα ζωής και ένα ισχυρό παράδειγμα για όλους» τόνισαν χαρακτηριστικά..

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος αναφέρθηκε στους κόπους και στις αγωνίες των γονέων οι οποίοι θυσιάζουν την καθημερινότητα τους για το καλύτερο αύριο των παιδιών τους, στις προσπάθειες των καθηγητών και προπονητών οι οποίοι αποτελούν και τα πρόσωπα κλειδιά για τις επιτυχίες των μαθητών και τέλος απευθυνόμενος Αριστοτέλη Σαμπροβαλάκη τον συνεχάρη όχι μόνο για την επιτυχία του αλλά κυρίως διότι επέλεξε να ασχοληθεί με ένα άλλο κομμάτι του πολιτισμού, τον αθλητικό πολιτισμό τον οποίο οφείλει να σέβεται και να μεταλαμπαδεύει σε όλη τη ζωή του.

Η Σχολική Επιτροπή πρόσφερε στο «χρυσό» πρωταθλητή παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας κα. Καναβάκη Μαρίας αναμνηστικό τόμο που αφορά την ιστορία της Κρήτης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.