Αρχική Νέα Κρήτη: Κλειστή η παιδιατρική κλινική Αγίου Νικολάου - αν αρρωστήσει κάποιο παιδί θα πρέπει να πάει στην Ιεράπετρα

Κρήτη: Κλειστή η παιδιατρική κλινική Αγίου Νικολάου - αν αρρωστήσει κάποιο παιδί θα πρέπει να πάει στην Ιεράπετρα

ImageHandler.ashx

Το πρόβλημα συνεχίζεται άλυτο αφού το Νοσοκομείο εξακολουθεί να διαθέτει μόνο μία παιδίατρο και σήμερα δεν εφημερεύει
Κλειστή παραμένει σήμερα η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, καθώς η μία και μοναδική παιδίατρος ... δεν είναι υπεράνθρωπος! Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο νοσοκομείο, όποιο παιδί έχει την ατυχία να αρρωστήσει - ειδικά σήμερα - θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας!

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Το σίριαλ με τα "άνοιξε κλείσε" της παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΑΝ συνεχίζεται και με τη νέα κυβέρνηση, και έτσι σήμερα Καθαρή Δευτέρα 23/2/15 η παιδιατρική κλινική του ΓΝΑΝ είναι κλειστή και εφημερεύει η παιδιατρική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, όπου θα πρέπει να πάνε σήμερα τα παιδιά αν αρρωστήσουν.

Το πρόβλημα συνεχίζεται άλυτο αφού το Νοσοκομείο εξακολουθεί να διαθέτει μόνο μία παιδίατρο, ενώ ο ιατρός που θα ερχόταν από το Νοσοκομείο Ικαρίας με απόσπαση, έχει χαθεί ... στη γραφειοκρατία.

Πηγή: cretalive.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.