Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Κρήτη: Λουκέτο σε 10 παιδικούς σταθμούς που δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας

Κρήτη: Λουκέτο σε 10 παιδικούς σταθμούς που δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας

osoyooskindergartenwebΟ Δήμος Ηρακλείου Κρήτης από την 1η Ιουλίου 2011 ασκεί τις αρμοδιότητες ελέγχου και εποπτείας στα Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας Ιδιωτικού Δικαίου (Επιχειρήσεις - Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), καθώς επίσης τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου οι παραπάνω αρμοδιότητες ασκούνται από το Τμήμα Επιδοματικής Πολιτικής και Ελέγχου.

Έτσι, μετά από έγγραφες και επίσημες διαπιστώσεις από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα (Αστυνομία, Περιφέρεια κ.λ.π.) και λόγω διασφάλισης της δημόσιας ασφάλειας των νηπίων, η οποία υπερτερεί έναντι οποιουδήποτε ιδιωτικού συμφέροντος, ο Δήμος Ηρακλείου προέβη σε έκδοση Διοικητικών Πράξεων για το κλείσιμο 10 (δέκα) επιχειρήσεων που λειτουργούν ως Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης ιδιωτικού δικαίου και κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν διαθέτουν την προβλεπόμενη από τον Ν2345/1995 και την 2808/97 Υπουργική Απόφαση Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.