Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Κρήτη: Παιδίατρος ειρωνεύτηκε έντονα τη μητέρα άρρωστου βρέφους

Κρήτη: Παιδίατρος ειρωνεύτηκε έντονα τη μητέρα άρρωστου βρέφους

81_thumpΈνα απίστευτο περιστατικό κακής και αναιδούς συμπεριφοράς μιας παιδιάτρου του νοσοκομείου Ιεράπετρας προς το πρόσωπο μιας μητέρας ενός βρέφους φέρνει σήμερα στο φως με δημοσίευμα του το hxonews.gr.

Την Κυριακή το πρωί το μωρό ανέβασε πυρετό και για το λόγο ότι ήταν πρόσφατα εγχειρισμένο το πήγαν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. Η παιδίατρος που ήταν εκείνη την ημέρα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, του πήρε αίμα και ούρα για αιματολογικές εξετάσεις και καλλιέργεια ούρων. Με τις αιματολογικές σιγούρεψε τη μητέρα ότι δεν έχει να κάνει με την επέμβαση ο πυρετός. Της είπε όμως ότι φαίνεται να είναι ο λαιμός του αλλά δε μπορούσε να είναι σίγουρη διότι είναι αρχή και αν συνεχίσει να έχει όμως πυρετό θα πρέπει να το ξαναδεί παιδίατρος. Το παιδί ανέβασε πυρετό μέχρι 39,5.

Την Δευτέρα το ξαναπήγε καθώς θα έβγαινε η γενική ούρων και ήταν η ίδια παιδίατρος η οποία όμως δεν είναι αυτή που το παρακολουθεί, του έδωσε αντιβίωση για λαιμό. Την Τρίτη το πρωί θα ήταν η δική του. Την επισκέφτηκε λοιπόν καθώς ο πυρετός συνέχιζε και πιο συχνά από τις προηγούμενες μέρες και καθώς θα ήταν έτοιμη η καλλιέργεια. Η παιδίατρος αυτή είχε κακή συμπεριφορά απέναντι στη μητέρα λέγοντας της για ποιο λόγο το ξαναέφερε και σχολιάζοντας "Δε μας φτάνουν όλα τα άλλα θα εχούμε και της …(είπε το όνομα της άλλης παιδιάτρου) τα περιστατικά".

Και τέλος σε ερώτηση της μητέρας για ένα θέμα της απάντησε "Τι ερώτηση είναι αυτή δε ξέρεις;" Και τέλος της είπε είναι ίωση και θα περάσει με ειρωνικό τόνο.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Αντώνη Τσικαλουδάκη για να ενημερωθεί για το ζήτημα, ο κ. Τσικαλουδάκης απάντησε ότι υπάρχει εκνευρισμός στους γιατρούς με την κατάσταση του Νοσοκομείου και το ότι δεν έχει Διοικητή και γι’ αυτό υπάρχουν τέτοια περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστεύετε γιατί ο παιδίατρος αρνήθηκε να εξετάσει αυτό το μωράκι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.