Αρχική InfoTeens Υγεία Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια στα Τρίκαλα

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια στα Τρίκαλα

Συμπτώματα μηνιγγίτιδας εκδήλωσε 15χρονη Τρικαλινή μαθήτρια, η οποία και νοσηλεύεται ακολουθώντας ειδική θεραπεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η μαθήτρια εκδήλωσε κάποια πρώτα, ήπια, συμπτώματα το πρωί της Παρασκευής και αμέσως οι γονείς της έκριναν πως έπρεπε να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Εκεί επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για μηνιγγίτιδα και αμέσως έγινε εισαγωγή, προκειμένου να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα, η οποία επικοινώνησε με τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου, όπου φοιτά η μικρή μαθήτρια, αλλά και με το ΚΕΕΛΠΝΟ για περαιτέρω οδηγίες.  Δόθηκε μάλιστα εντολή μαθητές που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της τις τελευταίες μέρες να πάρουν το χάπι που προβλέπεται σε αυτές της περιπτώσεις.

Η διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης επικοινώνησε και με τον Δήμο Τρικκαίων και την αρμόδια αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και αποφασίστηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου να μην πραγματοποιηθούν μαθήματα στο 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων.

Το σχολείο να παραμείνει κλειστό, προκειμένου να γίνει απολύμανση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.