Αρχική InfoTeens Υγεία Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Νέα Αγχίαλο

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Νέα Αγχίαλο

boy_car_19tgqo6-19tgqr4Μαθητής της Γ" Γυμνασίου νόσησε ξαφνικά χθες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όμως οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Σημειώνεται ότι σήμερα, τελευταία ημέρα των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια, οι μαθητές του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου δεν μπήκαν στις αίθουσες, αλλά πήγαν στο όμορο Λύκειο Ν. Αγχιάλου, όπου τους μοιράστηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων και αποχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia.gr από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το σχολείο επισκέφθηκε ο Απ. Γαλάτης, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου και ανέφερε ότι αύριο συνεργείο θα προχωρήσει σε απολύμανση των χώρων τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου.

Διαβάστε επίσης:

Να καλυφθεί από τον ΕΟΠΠΥ το εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα ζητούν οι φαρμακοποιοί

Μηνιγγίτιδα Β: Ο χειρότερος εφιάλτης του γιατρού και του γονέα

Επιτακτική ανάγκη η ένταξη του μοναδικού εμβολίου για τη μηνιγγίτιδα τύπου Β στο Εθνικό Πρόγραμμα Υποχρεωτικού Εμβολιασμού

Υπεγράφη το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών – Δείτε τα εμβόλια που πρέπει να κάνουν έφηβοι και παιδιά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.