Αρχική Infokids Υγεία Κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

HAMOGELO-600x296

Με αφορμή τα επανειλλημένα κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οργανισμός με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στον κόσμο που τον στηρίζει τόσα χρόνια, διευκρινίζει για ακόμα μία φορά πως δε βγαίνει στο δρόμο καθώς επίσης δεν πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα με στόχο τον έρανο ή την πώληση ειδών.

Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των δράσεών μας, γίνονται αποκλειστικά με κατάθεση σε συγκεκριμένους λογαριασμούς, στα γραφεία ή στους χώρους του Οργανισμού. Να επισημάνουμε ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπό μας.

Δυστυχώς πολλά είναι τα κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ειδικά όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Σκοπός των επιτήδειων είναι να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ευαισθητοποιημένους και ανυποψίαστους πολίτες με τη δικαιολογία ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου μας!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να τα καταγγείλει άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές αλλά και να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter