Αρχική InfoMommy Υγεία Κρυολόγημα; Εμπιστευτείτε το Ηexacough®

Κρυολόγημα; Εμπιστευτείτε το Ηexacough®

Coughing-Woman

Χειμώνας… και οι ιώσεις φέτος έχουν κάνει πολύ δυναμική εμφάνιση.  Για να πούμε την αλήθεια, αισθανόμαστε το χειμώνα να μας περιβάλλει όχι μόνο από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και από την παρουσία διάφορων ιώσεων η συχνότητα των οποίων αυξάνεται τον χειμώνα καθώς είναι η εποχή που «αγαπάνε» περισσότερο.

Δύο από τα βασικά συμπτώματα των ιώσεων ή του κρυολογήματος, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια στιγμή αισθανθεί, είναι ο πονόλαιμος και ο βήχας, που αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο μηχανισμό άμυνας του αναπνευστικού συστήματος.
O παραγωγικός βήχας ταλαιπωρεί ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού κάθε χρόνο, ιδιαίτερα τον χειμώνα δυσκολεύοντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Μάλιστα, υπάρχουν άνθρωποι που τρομάζουν και μόνο στην ιδέα του ερχομού του βήχα κάθε χρόνο. H οικογένεια Hexalen® όμως, τώρα, έχει τη λύση...

Hexa
Ηexacough®: Για την ανακούφιση του παραγωγικού βήχα

Ο παραγωγικός βήχας είναι ένα συχνό φαινόμενο που προκαλεί δυσφορία και πλήττει το 40% των ασθενών κάθε χρόνο.
Τώρα η οικογένεια Hexalen® παρουσιάζει το Νέο πόσιμο διάλυμα Hexacough® για την γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση του παραγωγικού βήχα.

Η μοναδική καταπραϋντική του σύνθεση αρχίζει να δρα σε μόλις 15 λεπτά και περιέχει Γουαϊφενεσίνη, τη δραστική ουσία που εμπιστεύονται οι γιατροί στο εξωτερικό εδώ και 50 χρόνια. Διαλύει τα φλέματα και διευκολύνει την απόχρεμψή τους αποκαθιστώντας τη φυσιολογική λειτουργία του αναπνευστικού. Κυκλοφορεί σε ευχάριστη γεύση Μέντας & Raspberry για εύκολη κατάποση.

Κατάλληλο από 12+ ετών

Λ.Τ.: 5,46 € τα 150 ml

Διαβάστε επίσης: 

Οξεία Λαρυγγίτιδα: Ο άγριος νυχτερινός βήχας και η θορυβώδης αναπνοή που τρομάζουν…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.