Αρχική InfoMommy Υγεία Κρυολόγησες; Τα νέα αναβράζοντα δισκία Ασπιρίνης με βιταμίνη C είναι για σένα

Κρυολόγησες; Τα νέα αναβράζοντα δισκία Ασπιρίνης με βιταμίνη C είναι για σένα

Το κρυολόγημα είναι ένα πολύ συχνό νόσημα, ιδιάιτερα κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες. Είναι λοίμωξη που υποχωρεί όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο αριθμός των ιών που προκαλεί το κοινό κρυολόγημα ανέρχεται σε εκατοντάδες. Ο ρινοϊός για παράδειγμα παρουσιάζεται με περισσότερους από 100 τύπους.

Τα κρυολογήματα συνήθως συνοδεύονται από συμπτώματα φλεγμονής, όπως συνάχι, πονόλαιμος, πόνος στους μύες και στα κόκκαλα, πυρετός.

Τα αναβράζοντα δισκία Ασπιρίνης με βιταμίνη C, συνδυάζουν την αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση της ασπιρίνης με την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C.

Η βιταμίνη C βοηθά την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οποίου η ικανότητα για άμυνα έναντι ιών και μικροβίων μειώνεται όταν υπάρχει έλλειψη.

Η αναβράζουσα μορφή απελευθερώνει ταχύτερα τα δραστικά συστατικά και αυτό είναι προϋπόθεση για ταχύτερη δράση και πιο γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα.

Η ασπιρίνη με βιταμίνη C έχει γεύση λεμονιού που διευκολύνει τη λήψη ακόμα και από άτομα που δεν παίρνουν εύκολα φάρμακα.

Οι ενδείξεις της ασπιρίνης με βιταμίνη C είναι:
Πόνοι μικρής ή μέτριας έντασης, όπως κεφαλαλγίες, νευραλγίες, μυαλγίες, αρθραλγίες και γενικά πόνοι μη σπλαγχνικής προέλευσης. Εμπύρετες γενικά καταστάσεις.

Τα κρυολογήματα, ο πονόλαιμος...

Διάβασε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.