Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ξανά στη λίστα διαθεσιμότητας 245 εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακά

Ξανά στη λίστα διαθεσιμότητας 245 εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακά

0C9C71B546B1AF05A3AA1B1D76F123CEΑναιρεί η κυβέρνηση την εξαίρεση για τους εκπαιδευτικούς κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών, μετά το προσωρινό μπλόκο της τρόικας.

Συγκεκριμένα, ένα από τα 22 προαπαιτούμενα έμεινε σε εκκρεμότητα από το Eurogroup Working Group (EWG) ώστε να εκταμιευθεί η επόμενη δόση. Και αυτό ήταν η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Η τρόικα εντόπισε ότι δεν έχει καλυφθεί ο στόχος των 4.200 υπαλλήλων που πρέπει να ενταχθούν στο καθεστώς κινητικότητας έως το τέλος Ιουλίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μπουν ξανά στη λίστα διαθεσιμότητας οι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων που αρχικά είχαν εξαιρεθεί. Γι αυτό τον λόγο σήμερα ο υπουργός Παιδείας αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή προς ψήφιση τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με την οποία οι 245 εκπαιδευτικοί που αρχικά εξαιρούνταν, επανέρχονται στη λίστα διαθεσιμότητας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.