Αρχική Νέα Ξάνθη: Δυο 8χρονα αγοράκια έκοψαν από το χαρτζιλίκι τους για να ενισχύσουν το Γηροκομείο της πολης

Ξάνθη: Δυο 8χρονα αγοράκια έκοψαν από το χαρτζιλίκι τους για να ενισχύσουν το Γηροκομείο της πολης

charity-day-kids-giveΟ Αλέξανδρος και ο Γιώργος, δύο αγοράκια μόλις 8 ετών, κατάφεραν να κλέψουν φέτος την παράσταση κατά τη διάρκεια του ΡαδιοΜαραθωνίου για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε χθες, Μεγάλη Τετάρτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Thrakitoday.com τα δύο παιδιά, αν και δεν θέλησαν να βγουν στον ραδιοφωνικό αέρα, τηλεφώνησαν κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του πολύπαθου Ιδρύματος της πόλης, καταθέτοντας τις προσωπικές τους προσφορές με τους παρουσιαστές να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Ο πρώτος προσέφερε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, από τις προσωπικές του οικονομίες, ενώ ο δεύτερος από την ίδια “πηγή εσόδων” επέλεξε να προσφέρει τρόφιμα και λάδι για τις ανάγκες του Ιδρύματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανήλικα παιδιά επιλέγουν βάλουν χέρι στις οικονομίες τους και στο χαρτζιλίκι που τους δίνουν οι γονείς τους για να στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης του Γηροκομείου, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 4η συνεχή χρονιά, ωστόσο η κίνησή τους κάθε φορά συγκινεί και ξαφνιάζει ευχάριστα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter