Αρχική InfoMommy Νέα Ξάνθη: Φοιτήτρια καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες και ένα 14χρονο παιδί

Ξάνθη: Φοιτήτρια καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες και ένα 14χρονο παιδί

PhysicallyChallengedraped-Pardaphash-72468Μια 21χρονη φοιτήτρια από την Κομοτηνή προσήλθε την Τρίτη στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες, κοντά στο συνοικισμό του Δροσερού στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το xanthipress.gr, η 21χρονη από την Κομοτηνή που σπουδάζει στην Ξάνθη κατήγγειλε ότι βιάστηκε κατά σειρά από τους τέσσερις άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος, μόλις 14 ετών. Mετά το βιασμό την εγκατέλειψαν, ενώ της πήραν ποσό 300 ευρώ που είχε μαζι της.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται αρκετά κοντά στους δράστες ενώ η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα οδηγήσει σε τακτική δικάσιμο καθώς έχει εκπνεύσει το όριο του αυτοφώρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter