Αρχική Νέα Ξανθό 7χρονο κορίτσι αφαιρέθηκε από οικογένεια Ρομά στο Δουβλίνο

Ξανθό 7χρονο κορίτσι αφαιρέθηκε από οικογένεια Ρομά στο Δουβλίνο

n.dickinsonΣτην αφαίρεση 7χρονου κοριτσιού με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά από οικογένεια Ρομά στο Δουβλίνο προχώρησε η αστυνομία της Ιρλανδίας τη Δευτέρα. Το κορίτσι παραδόθηκε στις αρχές πρόνοιας της χώρας.Η αστυνομία βρήκε την 7χρονη σε οικία στο Τάλατ, ανάμεσα σε άλλα παιδιά του ζευγαριού Ρομά και οι άνδρες της παρατήρησαν ότι είχε ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για κόρη τους, ωστόσο δεν έπεισαν τους αστυνομικούς ούτε παρείχαν πειστικά έγγραφα τα οποία να αποδεικνύουν τη σχέση τους με το παιδί. Πιστοποιητικό γέννησης το οποίο εμφάνισαν δεν ικανοποίησε τους αστυνομικούς, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday World.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό, το κορίτσι είχε γεννηθεί στο νοσοκομείο Coombe του Δουβλίνου το 2006, ωστόσο τα αρχεία του νοσοκομείου δεν περιελάμβαναν τον συγκεκριμένο τοκετό. Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι σε μεγάλη οικογένεια Ρομά συμβίωνε ένα κορίτσι το οποίο δεν έμοιαζε καθόλου με τα αδέρφια του.Η υπόθεση έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης της μικρής Μαρίας στην Ελλάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.