Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος» (21,22,23/3)

Ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος» (21,22,23/3)

podilasia_343464884Με την υποστήριξη του Δήμου ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος», την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014. Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος που διοργανώνεται από τον Α.Σ Ποδηλάτης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την αρωγή των Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων, Κιλκίς, Παιονίας και Αλμωπίας, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αγωνιστική ημέρα (Παρασκευή 21 Μαρτίου), περιλαμβάνει τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης συνολικής απόστασης 5150 μέτρων στην Παραλία Θεσσαλονίκης με εκκίνηση και τερματισμό το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με ώρα έναρξης στις 14.00.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 ο Ποδηλατικός Γύρος, θα διεξαχθεί στο Δήμο Αμπελοκήπων με τους αθλητές-ποδηλάτες να διανύουν 118 χιλιόμετρα και με τερματισμό τον Αρχάγγελο Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας. Ακολούθως την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, τελευταία αγωνιστική ημέρα, θα συμμετέχουν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου (105 χλμ) και οι αθλητές κατηγορίας open (78 χλμ) με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς.

Επιπλέον υποστηρικτές του Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος», είναι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρχάγγελος και ο Σύλλογος Αίας Κιλκίς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.