Αρχική InfoSchool Δημοτικό Ξεκινά η διαδικασία εγγραφής στα μουσικά σχολεία

Ξεκινά η διαδικασία εγγραφής στα μουσικά σχολεία

16e90-programfourwebΑπό τις 10 έως και 31 Μαΐου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2015 – 2016, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Οι μαθητές απόφοιτοι δημοτικού θα εγγραφούν στα Μουσικά Σχολεία, ύστερα από διαδικασία επιλογής, η οποία θα διενεργηθεί στο διάστημα 17 έως 19 Ιουνίου, από αρμόδιες επιτροπές που θα οριστούν από τον Περιφερειακό Δ/ντή Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης.

Στην εγκύκλιο, στην οποία αναφέρεται λεπτομερώς η διαδικασία εγγραφής – επιλογής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων, αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο.

Οι γονείς μπορούν να υποβάλουν μία μόνο αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.