Αρχική InfoMommy Νέα Ξεκινά στη Σύρο η δίκη του Πακιστανού που κακοποίησε τη 16χρονη Μυρτώ

Ξεκινά στη Σύρο η δίκη του Πακιστανού που κακοποίησε τη 16χρονη Μυρτώ

69A011F4ADE4317ABA35079A99FF7AD4

Ξεκινάει την Τρίτη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου η δική του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας της 16χρονης Μυρτούς, το καλοκαίρι του 2012 στην Παρο.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την προηγούμενη Τρίτη αλλά αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα των γονέων του κοριτσιού, οι οποίοι ήθελαν να είναι παρόντες στο δικαστήριο.

Σε δηλώσεις της στο Μega, η μητέρα της Μυρτούς λέει ότι δε ζητά εκδίκηση και πως κοιτάζει μόνο το παιδί της:

«Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τίποτα που να αφορά τον Πακιστανό γιατί όσο και να το σκεφτώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τρελαθώ. Κοιτάω μόνο τη Μυρτώ. Πώς θα αντιμετωπίσω τα προβλήματα της. Για μένα είναι πολύτιμη».

Για την κατάσταση της υγείας της κόρης της σημειώνει ότι η βελτίωση όσον αφορά στην κίνηση και την ομιλία είναι υποτυπώδης και μόνο όσον αφορά στη νόηση υπάρχει κάποια βελτίωση. «Το κυριότερο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μυρτώ αυτή τη στιγμή είναι από κάποιες κρίσεις νευρικές που καταλήγουν σε επιληπτικές», υπογραμμίζει.

Οι γονείς της Μυρτούς θα μεταβούν στη Σύρο από τη Βοστώνη όπου βρίσκονται με την κόρη τους, σε κέντρο αποκατάστασης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.